La Boheme Amsterdam


Torsted Smugkro

- Stedet hvor man hygger


Torsdag den 21. oktober 2018 tjekkede vi ind på Hotel La Boheme i Amsterdam.

 

Hotellet var udelukkende valgt på gode anmeldelser og tæt afstand til centrum. Hotellet er et lille famliedrevet hotel midt i centrum. Det er 4 etager og 18 værelser i alt. Alle værelser har eget bad og toilet. Vores værelse lå øverst oppe og var lille. Der var rent og hyggeligt, og der var hvad vi skulle bruge. 

 

I receptionen som er åbent fra kl. 08.00 til kl. 23.00 er der dagen igennem gratis te, kaffe, kakao med lidt sødt til. Det er også her morgenmaden serveres. Personalet er søde og hjælpsomme og der hersker en god og hyggelig stemning. 

 

I prisen var der inkluderet morgenmad. Vi var temlig spændte på kvaliteten af denne, da vi ofte har været skuffede over udvalget i andre storbyer. Her er ikke noget at klage over. Der bliver serveret en god, solid og varieret morgenmad. Der er det sædvanlige mælke-morgenmad, der er youghurt, kogte æg, scrambled æg, ost og diverse pålæg, croissants, groft brød, toast, lidt kage, frisk frugt, humus

 

I receptionen sælges også bus/sporvogn/metrobilletter og turistbilletter til eksempelvis kanalrundfart. Sidstnævnte sælges med rabat, og som en helt naturlig ting, ringede receptionisten til Blue Boat for at høre hvornår der var plads til os, da vi købte billetter. Ind- og udtjekning foregik helt problemfrit.

 

Søndag morgen skulle Per tidligt af sted til marathon og kunne derfor ikke nå at spise morgenmad fra kl. 8. Det var ikke noget problem, fredag aften fik han en kurv med op på værelset, den indeholdte brød, smørepålæg, frisk frugt, der var en elkedel, te og kaffe og selvfølgelig service. Han efterspurgte lidt youghurt hvilket der blev fundet frem. (vi kunne have det stående udenfor vinduet så det blev holdt koldt)

 

Det eneste vi kunne ønske os udover alt det ovennævnte var mulighed for kaffe på værelset, da det nærmest er umuligt at balancere en kop kaffe op til fjerde sal af meget stejle trapper. Hotellet er ikke handicap venligt da der ikke er elevator. Der serveres kun morgenmad, så man skal ud i byen at spise.

 

Vi rater Hotel La Boheme med 9 smileys.

 

Vil du selv tjekke det ud, så klik www.la-boheme-amsterdam.com/en/index.html