Tina
blog smugkroen zumba

Tina Sørensen

Socialpædagog 

Amatørblogger

Livsnyder

Kontakt mig

Lidt om mig

 

En kvinde sidst i 40'erne, der bøvler lidt med tilværelsen ind i mellem. Jeg er gift med Per og har 4 børn, 2 bio og 2 bonus. Vi bor i et helt almindeligt paracelhus i Horsens.

 

Normalt arbejder jeg på en døgninstitution for anbragte unge. Et job jeg er virkelig glad for. I min fritid plejer jeg at løbe en del og så danser jeg zumba. Jeg holder også meget af at fotografere, så med tiden vil jeg ligge nogle af mine smukkeste billeder her. På min side vil jeg fortælle sjove anekdoter fra min hverdag og ligge links op, hvis jeg læser noget interessant, eller har været et sted, jeg gerne vil anbefale.

At høre live-musik, spise ude og tage på kro-ophold er absolut blandt mine favoritter - måske endda noget, jeg kunne kalde en hobby.

Tjek min blog og følg mig på Instagram under navnet smugkroen

Gå på opdagelse

 

Velkommen til mine helt egne sider her på Sitet. Tjek siden ud med mine smukkeste billeder. Læs med omkring anekdoter og sjove episoder eller tjek mine anmeldelser af koncerter, restauranter og meget mere. God fornøjelse.

politik samfund mening

Her er et galleri med de billeder jeg er mest stolt af. Billeder der rører mig på den ene eller anden måde.

Sjove episoder, underlige oplevelser og alt det midt i mellem. Kort sagt; Lidt til smile-båndet

hygge anekdoter personlig
restauranter koncert mad bedømmelse

Anmeldelser og beskrivelser af spændende steder, restauranter, hoteller og meget mere. Min helt personlige bedømmelse med link til det beskrevne

Torsted Smugkro

- Stedet hvor man hygger

Kontakt os gerne...

blog@torstedsmugkro.dk